A Tisza a „jó Fidesz”: elismerés, támadás, vagy puszta tény? – SzavazóFülke #13

A választási kampány utolsó heteiben a SzavazóFülke podcastban Ésik Sándor és Nagy Iván László a politikai stratégiák és a magyar politikai paletta jobb- és baloldali meghatározásait boncolgatták.

A Fidesz és a többi politikai erő kampányának ütemezése, valamint a Partizán- és ATV-viták taktikái kerültek terítékre a SzavazóFülke legújabb adásában. A műsorvezetők azt is megvizsgálták, miért fontos Magyar Péternek, hogy politikája hasonlítson a kormányéra, és hogyan határozzuk meg napjainkban, ki a jobb- és ki a baloldali Magyarországon.

A podcast a választások előtti utolsó hétvégén a Békemenet és Rogán londoni látogatásának eseményeit is érintette, és felvetette a kérdést, hogy hol szavazzon egy külföldön élő ellenzéki az EP-választáson.

A SzavazóFülke a választási kampányhajrá egyetlen pillanatát sem hagyja ki, így a szokásos pénteki adás mellett egy szerdai különkiadással is jelentkezett.

A következő adás élőben követhető június 9-én 18:30-tól a HVG Facebook és YouTube-csatornáján, ahol az önkormányzati- és EP-választás eredményeit fogják közvetíteni.

A műsort a HVG YouTube-csatornáján lehet megtekinteni, vagy a HVG Podcastok műsorait hallgathatják meg a legnépszerűbb platformokon, mint a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts és SoundCloud.

A hallgatók kérdéseiket is beküldhetik a következő heti adásra.