"Mi van a dobozban?" - Szegedi lopás Brad Pitt filmjére emlékeztet

Szegeden három férfi közel 4 millió forint értékben lopott használati tárgyakat, ami Brad Pitt "Hetedik" című filmjében látott jelenetre emlékeztet.

Május 2-án a rendőrséghez érkezett bejelentés szerint egy helyi telephelyről eltűnt egy laptoppal együtt több márkás porcelán. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak az ablak betörésével hatoltak be a raktárhelyiségbe, ahol több doboznyi holmit tároltak. Az elkövetők azonosítása után a Szegedi Rendőrkapitányságon 55, 51 és 33 éves korú férfiakat hallgattak ki gyanúsítottként. Érdekesség, hogy a hármas közül kettő korábban részt vett az elvitt tárgyak csomagolásában és szállításában is. A lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kell felelniük.

Közben Brad Pitt személyes életében is történtek jelentős változások. A színész állítólag "tudatában van és feldúlt" lánya, Shiloh döntése miatt, miszerint elhagyja a színész vezetéknevét. Brad úgy érzi, hogy elvesztette a gyerekeit, ami különösen fájdalmas lehet számára, tekintettel arra, hogy Shiloh a 18. születésnapját ünnepelte nemrégiben. Angelina Jolie és Brad Pitt hat közös gyermekéből többen, köztük a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax és a 19 éves Zahara már korábban is jelezték, hogy nem kívánják használni a Pitt vezetéknevet. A válás után Angelina kapta meg a gyerekek elsődleges felügyeleti jogait, ami tovább bonyolítja a családi dinamikát.