Szorcsik Viki alkohol nélkül készül a Fort Boyard műsorra, Varga Viktor házát árvíz fenyegeti, Kozso unokája pedig a nyilvánosság elé lépett

Szorcsik Viki színésznő öt hónapja nem fogyaszt alkoholt, és izgatottan várja a Fort Boyard - Az erőd című műsorban való részvételt, míg csapattársa, Varga Viktor házát ismét árvíz fenyegeti. Egy másik ismert család, Kozso és leszármazottai is a reflektorfénybe kerültek, amikor az énekes unokája, Mia először mutatkozott be a nyilvánosság előtt.

Szorcsik Viki, aki hosszú évek óta aktív sportoló, most egy új kihívásba kezdett: már öt hónapja tartózkodik az alkoholtól. A színésznő a sportok szerelmese, és életét a fizikai aktivitás tölti ki. Rendszeresen fut, görkorcsolyázik, konditerembe jár és bokszol is. Viki a Fort Boyard - Az erőd című műsorban fog szerepelni, ahol Szécsi Zoltánnal, Varga Viktorral és Molnár Ninivel alkot csapatot.

A műsorra való felkészülés során Viki nem alkalmazott különleges edzésmódszereket, hiszen a sport már része a mindennapjainak. Az RTL Reggeliben elmondta, hogy szereti a kihívásokat és különféle dolgokban szeret magát kipróbálni. Korábban már nem evett cukrot, teljesített egy 56 kilométeres túrát és időre körbebiciklizte a Balatont. Az alkoholmentes időszakot egy újabb kihívásként fogja fel, amellyel teszteli fizikumát és mentális határait.

Szorcsik Viki hozzátette, hogy az alkoholmentesség nem lesz örökké tartó állapot, csupán egy ideiglenes kísérlet arra, hogy megismerje, hogyan reagál a szervezete az alkohol elhagyására.

Másik csapattársa, Varga Viktor, aki énekesként is ismert, nemrégiben már szembe kellett néznie az árvízzel, ám most ismét fel kellett pakolnia az egész berendezést az emeletre, hogy el ne vigye az ismét közeledő áradás. Viktor háza a Dunához közel áll, és bár úgy tervezte, hogy fel legyen készülve az esetleges vízbetörésekre, a munkálatok még nem fejeződtek be, amikor néhány hónappal ezelőtt a folyó kilépett a medréből elöntve az otthonát és jurtáját. Az énekes megerősítette az építményt, így reményei szerint egy újabb áradás már nem viheti el, de a házat ismét fel kellett pakolnia.

„Na srácok. A helyzet a következő: maradt konkrétan ez az egy napom, hogy újra felpakoljam a házamat az emeletre. Ugyanis most, pár hónap után, a nagy téli árvíz után újabb árvíz érkezik, amivel nyilván semmi probléma nincs, hiszen ott lakom az ártérben, de azért megint váratlanul jött, mert most egy évet várhatott volna, hogy tényleg befejezzem a házat. A jurtám most már tuti nem fog elázni, viszont az egész házamban most legalább másfél-két méter vízre lehet számítani. Jó program, úgyhogy ez a játékom van ismételten, köszi, Duna!” – mondta el Varga Viktor egy Instagram-történetben. Néhány óra múlva már azzal jelentkezett be, hogy mindennel elkészült és immár semmi nem úszhat otthonában, csak a kerti tavába telepített halai.

Felkészültem, gyere rám, Duna! – mondta videójában az énekes.

A magyar zenei élet egy másik ismert alakja, Kozso, büszke nagyapa lett, amikor unokája, Mia először mutatkozott be a nyilvánosság előtt. Az RTL Fókusz adásában Kozso volt felesége, Kádár Mónika, közös lányuk Amanda Ardens és Mia meséltek sikereikről, életükről. Mia, aki díjjal tüntették ki a nemzetközi mobiltelefonos filmfesztiválon a 14 év alattiak kategóriájában, igen sokszínű kislány: imád ruhákat tervezni, horkolni és videót vágni.

Kádár Mónika 16 évesen ismerte meg Kozsót, három évvel később pedig életet adott közös lányuknak, Amandának. Amanda, aki írónak vallja magát és könyvei az Egyesült Államokban és hazánkban egyaránt megjelentek, saját podcastműsorában ismert emberekkel beszélget, legutóbbi vendége Varga Viktor volt. Amanda célja, hogy saját, önerőből tudjon érvényesülni, nem csak Kozso lányaként.