Drámai képeken a Fejér vármegyében történt halálos baleset

Súlyos baleset történt kedden a Fejér vármegyei Nagyvenyimen, ahol egy kamion és egy autó ütközött össze, majd egy családi ház kertjébe csapódtak, a helyszínen két ember életét vesztette.

Június 4-én Nagyvenyimen történt a tragikus esemény, amikor is egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, mindkét jármű egy családi ház kertjében állt meg. A baleset következtében a kerítés, egy villanyoszlop és több közlekedési tábla is megrongálódott. A katasztrófavédelem honlapjának beszámolója szerint a kamion sofőrje a vezetőfülkéből kirepült, és a jármű egy üzemanyagtöltő állomás totemoszlopát is megrongálta. A kamion hordóiban és tartályaiban motorolaj volt, amely a burkolatra és a kerékpárútra is kiszóródott, az autó pedig a vaskerítés betontalapzatára borult.

A helyszínre érkező tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az összeroncsolódott autó utasát, akit a mentők kórházba szállítottak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a személygépkocsi hölgy utasa és a kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az autót vezető férfit szintén kórházba vitték.