Varga Viktor és az újabb árvízveszély

Az énekes, Varga Viktor aggodalmát fejezte ki, hogy otthonát ismét elöntheti az árvíz, miután az országra kiterjedő veszélyjelzést adtak ki.

Az egész országot érintő időjárási veszélyjelzésre figyelmeztetve Varga Viktor arról számolt be, hogy otthonát, amelyet tavaly a Duna kiáradása már egyszer elöntött, ismét árvíz fenyegeti. A 24.hu hírportál hétfő hajnalban jelentette, hogy felhőszakadás, jégeső, viharos szél és villámárvíz is várható az országban.

Varga Viktor a Mokka című műsorban mutatta meg a tavalyi árvíz okozta károkat, amikor is kenuval kellett bejutnia a kertjébe. Az énekes most Instagram-történetében osztotta meg, hogy a jóslatok szerint újra víz alá kerülhet az otthona.

Varga Viktor így fogalmazott: "Na srácok. A helyzet a következő... maradt konkrétan ez az egy napom, hogy újra felpakoljam a házamat az emeletre. Ugyanis most így pár hónap után, a nagy téli árvíz után újabb árvíz érkezik, amivel nyilván semmi probléma nincs, hiszen ott lakom az ártérben, de már megint azért váratlanul jött, mert most egy évet várhatott volna, hogy tényleg befejezzem a házat. A jurtám most már tuti nem fog elázni, viszont az egész házamban most legalább másfél-kétméter vízre lehet számítani. Jó program, úgyhogy ez a játékom van ismételten, köszi, Duna!".

A Blikk beszámolója szerint a vízügy is felkészült, mivel a Duna vízgyűjtőjénél az elmúlt napokban lehullott és még várható jelentős mennyiségű eső miatti árhullám hamarosan érkezik. Viktor azonban, ahogy azt a videójában is elmondta, sajnos már nagy rutinnal rendelkezik az árvizek kezelésében: Varga Viktor szeretett házát tavaly év végén, december 28-án mosta el az árvíz, ami után sokáig bokáig állt a víz a kertjében is. Január elején arról számolt be, hogy sokszor rémálmok gyötörték és újra átélte a pillanatokat, amikor beöntött az otthonába a víz. Sajnos úgy látszik ez a nap hamarosan elérkezik, ám ezúttal nem éri váratlanul az énekest.

Az énekes a közelmúltban Zsembera Liliánával való kapcsolatában is mélypontra került.