Curtis és Barnai Judit kapcsolatának válságjelei

Baljós bejegyzés került nyilvánosságra Barnai Judit részéről, amely lelki problémáira utal, és felveti a kérdést, vajon válságban van-e a kapcsolata a rapperrel.

Barnai Judit, Curtis kedvese, egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg, hogy hónapok óta lelki problémákkal küzd és pszichológushoz fordult segítségért. Beszámolója szerint az elmúlt négy évben, amióta a rapper barátnőjeként ismertté vált, sok nehézségen ment keresztül. A szakember tanácsára elhatározta, hogy többet foglalkozik magával, és nem mutatja azt a látszatot, mintha minden tökéletes lenne.

A rajongók és barátok is aggódnak Judit állapota miatt, mivel nem tisztázta, mi áll a lelki problémák hátterében. Többen párkapcsolati gondokra gyanakodnak, különösen, hogy Curtis és Judit nem követik egymást az Instagramon.

Curtis nem kívánt nyilatkozni a témában, és kérdésünkre Judit sms-ben válaszolt, jelezve, hogy párkapcsolatuk állapota nem befolyásolja lelki problémáit, és ha gondjaik lennének, azt a saját közösségi felületeiken osztanák meg.

Egy közeli barát szerint a kapcsolatukban vannak problémák, és Judit változtatni szeretne életén, beleértve a párkapcsolatát is. Információik szerint Judit egy időre elköltözött a közös otthonukból, de a barátok reménykednek a helyzet megoldásában, tekintettel arra, hogy a pár továbbra is szereti egymást.

A helyi lakosok is megerősítették, hogy Juditot nem látták a közelmúltban a rapper háza körül, ami korábban is előfordult már.