A Való Világ 12 folytatódik: új lakók és a beköltözők sokkja

Sok minden történt a Való Világ 12. szériájában, mióta az első lakók egy hónapja beköltöztek a mesterséges intelligencia és a GTA: Vice City esztétikájának összeházasításából létrehozott villába.

A nyitóepizódban megismert beköltözők mellé további hat lelkes fiatal érkezett, de nem mindenki maradhatott hosszú távon. VV Noémi az első párbajon távozott, VV Bogi pedig egy szimpátiaszavazást követően hagyta el a villát. A két legerősebbnek tartott játékos összecsapása után VV Gina is búcsút intett a játéknak.

A villa élete azonban nem csak izgalmakról szól. Sokan úgy élik mindennapjaikat, mintha egy nyáritáborban lennének, míg mások, mint VV Ádi és VV Csaszi, színt próbálnak vinni a játékba. Ők szemben állnak VV Valen által vezetett csoporttal, akik a konfliktusokat igyekeznek megoldani.

VV Valen és Dorka kapcsolata hullámzó, és a lány láthatóan nem képes véget vetni a toxikus viszonynak. A feladatok és kihívások gyakran unalmasak, és az RTL technikai problémákkal is küzd, például a hang és a kép időnként elmegy az élő adásokban.

Puskás Peti a műsorvezetői szerepben jól érzi magát, és még a versenyzők csípőspaprikaevő versenye után is van ideje humoros megjegyzéseket tenni. Emellett kiállt a legális tartalomfogyasztás mellett és megemlékezett a nemrég elhunyt Tompos Kátyáról is.

A legutóbbi összefoglalóban egy újabb beszavazóshow keretében kihirdették az RTL Villalakó+ nyereményjátékának eredményét, ahol a nézők dönthették el, hogy ki költözzön be a villába. A három esélyes közül VV Ruben nyerte a szavazást, és a hír hallatán sokkos állapotba került, majd besétált a villába, ahol a többi lakó nagy meglepetésére érkezett.

Az RTL döntése, hogy egy külsős embert költöztessen be, kérdőjeleket vet fel, hiszen a játék szabályai szerint a bentiek nem kaphatnak információt a külvilágból, de a beköltöző már képben van a kinti viszonyokkal.

A Való Világ új évadának élő streamje az RTL+ felületén érhető el, a napi összefoglalókat pedig az RTL+ és a Cool csatornák sugározzák.