VV Dudu büntetést kapott a ValóVilág12-ben

A ValóVilág 12. szériájának résztvevője, VV Dudu szabálytalanságot követett el, amiért büntetést kapott a produkciótól.

A ValóVilág 12. szériájában a villalakók, bár nem használhatják kommunikációra és internetezésre, de saját névre szóló mobiltelefonnal rendelkeznek, amelyekkel képeket és videókat készíthetnek. VV Dudu azonban megszegte a szabályokat, mivel elveszítette a telefonját, és emiatt büntetést kapott.

A büntetés részleteit Csaszi olvasta fel a szerkesztők leveléből, amely szerint Dudunak egy táblát kell viselnie, és a rajta lévő telefonnal kommunikálhat csak, ha valaki felhívja azt. Dudu bosszúságát fejezte ki a büntetés hallatán, és állítása szerint ő nem hagyta el a telefonját, mégis ő szenvedi meg a következményeket.

A büntetés különleges kommunikációs módszerét Dudu rögtön ki is próbálta Dorkával, aki a játéktelefont felhasználva szóba elegyedett vele. Dudu szerint három napja nem találják a mobilját, és bár ő nem érzi magát hibásnak, a büntetés mégis őt sújtja.

A ValóVilág és más reality műsorok résztvevői gyakran szembesülnek kihívásokkal és szigorú szabályokkal. Például a Next Top Model Hungary ezüstérmese, Czibolya Nikolett is beszámolt arról, hogy a verseny során mennyire hiányolta szeretteit, különösen kedvesét, Filipánics Bálintot, aki szintén ismert a ValóVilág és a Survivor műsorokból. Nikolett elmondása szerint a verseny során megtanulta, hogyan fejezze ki határozottan a véleményét, és bár a fináléban csak hajszálnyival maradt el az első helytől, a tapasztalatoknak köszönhetően jelentős fejlődésen ment keresztül.