Tóth Gabi Disney-dalokat énekelt kislánya kérésére

Tóth Gabi énekesnő Instagram-történetében osztott meg részleteket abból, ahogyan Disney-betétdalokat énekelt négy és féléves lánya, Hannaróza kérésére.

A hétfő esti bejelentkezés során Tóth Gabi több híres Disney-dalt is előadott, köztük a Jégvarázs című film Legyen hó! dalát, a Vaiana című műből a Távoli fényet, valamint az Aladdin Egy új élmény című számát. Az énekesnő Instagram-oldalán keresztül mutatta be a válogatást, amelyet korlátozott ideig tekinthettek meg a követői.

Tóth Gabi megjegyzése szerint lánya már tudatában van annak, hogy édesanyja mivel foglalkozik, és ezért kívánságműsort kért tőle. Hannaróza szeretett volna hallani egy dalt A hercegnő és a béka című meséből is, de mivel Tóth Gabi nem ismerte azt a mesét, ígéretet tett, hogy legközelebbre megtanulja, és helyette a Csipkerózsika című meséből a Hol volt, hol nem című dalt énekelte el. A videóban hallható, hogy amikor Gabi „elfelejti” a szöveget, kislánya azonnal a segítségére siet.

A megosztott felvételen Hannaróza olyan ügyesen sietett édesanyja segítségére, mint egy igazi profi, és egy igazi duett is született közöttük. Ki tudja, talán egyszer majd Gabi és nagynénje, Tóth Vera nyomdokaiba lépve maga is énekesnő lesz?