Szoboszlai Dominik Mekis menüjének ízlelője

Kipróbáltuk a McDonald's-ban hamarosan elérhető Szoboszlai Dominik menüjét, amely a magyar válogatott csapatkapitányának ízlését tükrözi.

Keddtől kezdve a McDonald's hazai éttermeiben is elérhető lesz Szoboszlai Dominik nevével fémjelzett menü, amely egy McCrispy szendvicset, egy közepes sült krumplit, egy chillis-majonézes szószt és egy nagy pohár vaníliás shake-et foglal magában, utóbbit más ízekben is kérhetik a vásárlók, de a válogatott csapatkapitány ezt a kombinációt részesíti előnyben.

Az ízletes menü részletesen: a McCrispy szendvics egy rántott húsos zsemle újragondolt változata, amely 466 kcal energiát tartalmaz, így önmagában is elegendő egy teljes étkezésre. A mellfilé 100%-ban hazai csirkéből készül, szaftos és nem száraz. A pikánsságot a borsos panírbunda adja, amit zöldfűszeres szósszal és friss zöldségekkel – paradicsommal és jégsalátával – tesznek teljessé, mindezt egy csillogó burgonyás zsemlében szolgálják fel.

Szoboszlai Dominik elmondása szerint gyermekkora óta fontos szerepet tölt be életében a McDonald's, és bár a profi sportolói életmód szigorú étkezési szabályokat követel, időnként ő is szívesen fogyasztja a gyorsétterem kínálatát. A labdarúgó számára az íz, a minőség és az élmény a legfontosabb, amit a McDonald's megbízhatóan képes biztosítani.

A McDonald's "Mekis kedvencek" kampánya 2020-ban indult az Egyesült Államokban egy Super Bowl reklámmal, amelyben Travis Scott szerepelt. A kampány sikere után a McDonald's lehetővé tette, hogy a rajongók megrendelhessék kedvenc hírességük kedvenc menüjét. A kampány során többek között J Balvin, a BTS és a Forma 1-es pilóta, Checo Perez is saját menüvel jelent meg. Szoboszlai Dominik a hazai hírességek közül az első, aki csatlakozik a népszerű kampányhoz.