Stana Alexandra: A magánéletemet szeretném megtartani magamnak

Stana Alexandra, aki négy évvel ezelőtt vált ismertté a Dancing with the Stars első évadában, most arról beszélt, hogy bár nyitott lenne egy új kapcsolatra, jelenleg szabad a szíve.

A táncosnő elmondása szerint az elmúlt évek során megtanulta, hogyan kezelje a hírnevet és hogyan használja tudatosan a médiát. Stana hangsúlyozta, hogy nem szeretné a magánéletét a nyilvánosság elé tárni, és bár nem titkolózik, nem tervezi, hogy például családi ebédekről posztoljon a közösségi médiában. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, amiről beszámolhatna, és a közelgő nyaralását is az édesanyjával tölti.

Stana Alexandra kiemelte, hogy már tizenkét éve nem volt lehetősége egyhetes pihenésre, mivel eddig mindig csak rövidebb szabadságokat tudott kihasználni a sok munka miatt. Úgy érzi, megérdemli a pihenést, hiszen szabadúszóként rengeteget dolgozik, és csak olyan munkákat vállal el, amelyeket szeret. A táncosnő hozzátette, hogy örömmel vállalná a DWTS műsorban való részvételt, ha felkérnék, mivel őszre még nincs meghatározott programja, így időben is megfelelne neki.

Ezzel ellentétben, Csősz Boglárka, aki szintén a közszereplők világában mozog, újabb részleteket osztott meg a török férjével való válásáról. Boglárka elárulta, hogy bár a válás után is baráti kapcsolatot ápol exférjével, a szakítás mellett azért döntöttek, mert tudták, hogy nincs közös jövőjük. A színésznő hangsúlyozta, hogy a munkáját illetően mindig is fontos volt számára, hogy szeresse azt, amit csinál, de emellett pénzt is keressen vele. A 40 éves üzletasszony korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretne gyermeket, azonban az új párkapcsolata és a párja kislánya hatására megváltozott a látásmódja az anyaság kérdése felől, és most már vágyik a gyermekáldásra. Boglárka két évvel ezelőtt, 2022 nyarán vált el török férjétől, akivel 14 évig éltek együtt, de a kapcsolatot még mind a mai napig tartják. A válás okairól beszélve elmondta, hogy exférje egy spirituális, érett férfi, aki tudta, hogy nincs közös jövőjük. A válás után élete hatalmas fordulatot vett, hiszen találkozott mostani kedvesével, és a korábbi gyermekvállalással kapcsolatos elzárkózását is felülírta. Boglárka elmondása szerint most már vágyik a gyermekáldásra, részben azért, mert képes volt csökkenteni a munkaóráinak számát, és nem hisz abban, hogy a gyerekeknek bölcsödébe kellene járniuk az első három évben. Emellett a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket, és 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, de most már a legnagyobb örömmel töltöm be a háziasszony szerepét – idézte szavait a Story magazin.

Csősz Boglárka a válása után hazaköltözött Magyarországra, majd önmagára és a munkájára kezdett el koncentrálni. A munkához való hozzáállása kapcsán az üzletasszony azt is megosztotta, hogy az utóbbi időben valami egészen más is nagy hangsúlyt kapott az életében: újra rátalált a szerelem, ami ezúttal egy olyan fajsúlyos kérdésben is felülírta korábbi elképzeléseit, mint az anyaság. "Most jött el az a pont az életemben, hogy vágyom rá. Az is kellett ehhez, hogy le tudtam redukálni a munkaóráim számát, mert én nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek bölcsödébe kéne járni az első három évben. Emellett az is hozzájárult ehhez, hogy a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket. Például 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, nem érdekelt a háziasszony szerep, most pedig a legnagyobb örömmel csinálom" – árulta el a "A Nő háromszor" című műsorban.