Rubint Rella és Novothny Soma hazatértek, de új otthont keresnek

Néhány hónapnyi távollét után Rubint Rella és Novothny Soma visszatértek Magyarországra, de már új lakhely után nézelődnek.

Rubint Rella és Novothny Soma, aki évről évre más csapatokhoz szerződik, újra hazaköltöztek Magyarországra. A focista legutóbb a lengyel Ruch Chorzów csapatához írt alá, de szerződése a szezon végén lejárt. Rella, aki eddig is követte férjét a világ különböző tájaira, izgatottan várja az újabb közös kalandokat.

A pár május 26-án, vasárnap érkezett vissza Budapestre, és bár a lakásuk állapota nem a legjobb, már keresik a következő lehetőségeket. Rella a YouTube-csatornáján osztotta meg, hogy bár jelenleg Magyarországon tartózkodnak, nem terveznek itt hosszú távon megmaradni.

Rubint Rella sejtelmesen fogalmazott: nem tudják még, hogy hova vezet az útjuk, de várják az ajánlatokat, és nem zárkóznak el attól, hogy ismét Lengyelországban kössenek ki, ahol jól érezték magukat és Soma is sikeresen beilleszkedett. Azonban egyelőre nyitottak maradnak, és kíváncsian várják, hogy mi lesz a következő állomásuk.