Rácz-Gyuricza Dóra új videójával az anyaság valós arcát mutatja meg

Az ismert influenszer, Rácz-Gyuricza Dóra nem rejti véka alá az anyaság kihívásait, és új videójában humorral fűszerezve mutatja be, milyen is valójában az élet egy kisgyermekkel.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra nemrégiben több őszinte bejegyzést is megosztott követőivel az anyaság mindennapjairól. Kamilla, a kislánya, aki nemrég töltötte be a második életévét, gyakran szerepel az influenszer posztjaiban, amelyek nem csak a gyermeknevelés idilli pillanatait, hanem a kihívásokat is bemutatják.

Az Instagramon közzétett tartalmakban a követők már láthatták, hogy Kamilla hogyan segít anyukájának a konyhában, vagy éppen milyen kreatív sminket alkotott Rácz-Gyuriczára. Az influenszer számára a kislánya személyisége egyszerre jelenti a legnagyobb örömöt és kihívást az anyaságban.

A közelmúltban Rácz-Gyuricza Dóra egy humoros videót is megosztott, amelyben bemutatja, hogyan próbál meg felzárkózni a házimunkával, a személyes idővel és az önmagára való odafigyeléssel, miután sikerült elaltatnia a kislányát. A videóban többek között a Bridgerton sorozat nézése, takarítás, edzés, bőrápolás és vízivás is helyet kapott.

A videó alatti kommentben Rácz-Gyuricza Dóra megkérdezi követőit:

Anyukák mostanában.. ahogy próbálsz mindennel felzárkózni, van aki átérzi?

Ezzel a kérdéssel nem csak saját tapasztalatait osztja meg, hanem lehetőséget ad más anyukáknak is, hogy megosszák saját történeteiket az anyaság kihívásairól.