Egy pincérnő meglepő vendégei

Egy fiatal pincérnő megdöbbenését TikTokon osztotta meg, amikor egy nem mindennapi párost kellett kiszolgálnia Charlotte városában található éttermében.

Az étterem egyik asztalánál egy férfi vacsorázott, aki nem mindennapi társaságban érkezett: egy gumibabát vitt magával. A TikTok-felhasználóként is tevékenykedő pincérnő videójában elmondta, tudja, hogy nem kellene munkaidőben a platformot használnia, de úgy érezte, ezt a jelenetet muszáj megosztania a világgal.

A felvételen látható, hogy a férfi pezsgőt és salátát rendelt a babának, és egy kétszemélyes sajttálat is megosztott vele, szőlővel kínálva. A pincérnő szerint a férfi valószínűleg egy fogadást veszített el, ezért jelent meg ilyen különleges kísérővel.

A videó gyorsan elterjedt a közösségi médián, és jelenleg több mint 2.4 millió megtekintésnél jár. Az étterem vezetősége azonban nem nézte jó szemmel a hirtelen jött hírnevet, és a videóban szereplő pincérnőt elbocsátották. A jelentések szerint a pincérnő nem esett kétségbe az eset után, mivel rendelkezik egy másodállással is.

Az esetet követően egy internetes portál felkutatta a videóban szereplő férfit, aki szintén közzétett néhány képet a sajátos randevúról.