Mészáros Lili: A modellügynökség sok jóval kecsegtet, de két kilót le kellene adnom

Mészáros Lili a Next Top Model Hungary című műsor győzteseként szerződést írt alá egy modellmenedzsmenttel, és 10 millió forintot is nyert. A fiatal modell a story.hu-nak adott interjúban beszélt a győzelem utáni időszakról és arról, hogy az új modellügynökség, amely leszerződtette, külföldi karrier lehetőségével kecsegtet, de ehhez még két kilót kellene fogynia.

Mészáros elmondása szerint a győzelem óta egyre több együttműködési ajánlatot kap, és bár örül nekik, szeretne több klasszikus modellmunkát is végezni a jövőben. A modellügynökség már készített vele néhány fotót, és átbeszélték, milyen változtatásokra van szükség ahhoz, hogy a legjobb formáját hozhassa. Mészáros hangsúlyozza, hogy a modellszakmában minden kiló és centi számít, és bár tudja, hogy ez drasztikusan hangzik, ő elszántan törekszik a kitűzött célok elérésére.

A testalkatát illetően Mészáros elismeri, hogy neki többet kell tennie a vékony maradásért, mint néhány másik lánynak, és heti három-négy alkalommal edz ezért. Emellett főleg hús és zöldségalapú mediterrán diétával igyekszik fitten tartani magát. A jövőjét illetően pedig a modellkarrier mellett a biomérnöki tanulmányaira is koncentrálni szeretne, de a harmincas éveinek elején már anyaságra is gondol. Mészáros elárulta, hogy a műsor óta nagyot fordult vele a világ, de igyekszik továbbra is két lábbal a földön állni.