Kunu Márió és felesége, Alexandra elválnak

Kunu Márió énekes és felesége, Alexandra bejelentették, hogy tíz év házasság után külön utakon folytatják.

A hétvégén terjedt el a hír az interneten, hogy Kunu Márió házassága veszélyben van, miután az énekes egy beszélgetés képernyőképét posztolta Instagram-sztoriban, amely egy másik nővel folytatott beszélgetést ábrázolt. A kép hamar eltűnt a profiljáról, de a rajongók egy része így is látta a posztot.

A találgatásokat követően Kunu Alexandra hivatalosan is megerősítette a válás hírét Instagram-oldalán. "Sziasztok. Nagyon sok üzenetet kaptam, így úgy érzem már reagálnom kell. Márióval úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket tovább, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekünk ebből semmit ne érezzen meg. Igyekszünk megtartani a jó kapcsolatot a kisfiunk miatt" - írta Alexandra az Instagram-történetében.

Alexandra hangsúlyozta, hogy a közös múltjukat tisztelettel kezelik, és a gyermekük érdekében továbbra is jó viszonyt szeretnének fenntartani. "10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig" - tette hozzá.

A válás hírével kapcsolatban Alexandra arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a rosszindulatú pletykálkodástól, mivel már nem élnek együtt. Az Instagram-történet, amelyben Alexandra a válásról beszél, kedd délutánig elérhető volt.