Kucsera Gábor és Tápai Szabina romantikus milánói utazása

Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akik nemrégiben újra egy párt alkotnak, most Milánóban töltötték az időt, ahol kéz a kézben sétáltak – a közösségi médiában megosztott videó tanúsága szerint.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akik korábban viharos körülmények között jelentették be válásukat, újra együtt vannak, és ezt egy milánói utazással ünnepelték. A sportoló pár, akik a karácsonyt is együtt töltötték, úgy döntöttek, hogy újra megpróbálják, és a gyűrűik ismét az ujjaikon csillognak. Kucsera Gábor, a világbajnok kajakozó, korábban elismerte, hogy házasságuk alatt voltak megcsalások, de végül úgy döntöttek, nem adták be a válópapírokat, és most újra együtt tervezik a jövőt.

Az újraegyesült pár első közös külföldi útjukat Milánóban töltötte, ahol Gábor olyan helyre vitte Szabinát, ahol korábban még nem jártak. Szabina a közösségi médiában is aktívabb lett, és több bejegyzésben is megosztotta utazásuk pillanatait, beleértve egy videót is, ahol éppen kéz a kézben sétálnak Milánó utcáin. Az utazás során pezsgővel koccintottak a repülőút előtt, megcsodálták a város nevezetességeit, éttermeket látogattak és hajókáztak is. Az utolsó napjukon a Navigli környékét fedezték fel, amiről Szabina szintén beszámolt a közösségi médiában.