Jordán Tamás állapota javul, de még kórházban kezelik

A Kossuth-díjas színész, Jordán Tamás állapota javul, de a korábbi reményekkel ellentétben mégsem hagyhatja el a kórházat. A tervek szerint azonban nem sokára ismét a színpadon találkozhatunk vele.

Az 81 éves művész nemrégiben került kórházba, ami miatt nem tudott részt venni a május 3-i Nemzet Színésze-választáson, és több előadását is le kellett mondania. Jordán Tamás egy kisebb beavatkozáson esett át, de ennek részleteiről nem kíván nyilatkozni.

A színész elmondása szerint a probléma, ami miatt kórházba került, gyógyítható és szerencsére nem súlyos. Hálás, hogy már jobban érzi magát, és bár korábban úgy tűnt, vasárnap már otthonában lábadozhat, a kórházi tartózkodását mégis meghosszabbították. Jordán Tamás azt is hozzátette, hogy reményei szerint jövő hét elején gyógyultan elengedik, és június közepétől már újra a színpadon is láthatja majd a közönség.

Eddig a komoly egészségi problémák elkerülték a színészt, bár cukorbetegsége miatt inzulint kell használnia, és néhány évvel ezelőtt a koronavírus-járvány is leterítette néhány hétre. Hét évvel ezelőtt súlyos állapotba került, amikor elesett és intenzív osztályra került, de szerencsére most ez elkerülte. A Rózsavölgyi Szalon a Facebook-oldalán közölte, hogy június 4-ig nem tartják meg azokat az előadásokat, amikben Jordánnak szerepe van.