Judy lánya védelmezi édesanyját a kritikusoktól

Judy tizenkét éves lánya, Maja, büszke édesanyjára és nem tűri, ha társai negatívan nyilatkoznak róla. A MÓKA podcast vendégeként Judy elmesélte, hogy lánya otthon van a Groovehouse dalokban, és bátran kiáll az énekesnő mellett, amikor osztálytársai nem tartják menőnek az anyukáját.

Judy szerint a Groovehouse, amely a kilencvenes évek végén vált ismertté, mára vegyes korosztályú rajongótáborral rendelkezik. Az énekesnő elmondása alapján nem csak az idősebb generáció kedveli a zenéjüket, hanem a fiatalok is, akik közül sokan még nem is születtek a zenekar alapításának idején.

Az énekesnő hozzátette, hogy a tizenévesek is látogatják a fellépéseiket, ami a családi szocializáció és a szülők által otthon hallgatott zene hatásának köszönhető. Judy szerint vannak, akik maguktól fedezik fel és kezdik el szeretni a Groovehouse dalait.

A zenekar másik énekese, Kárpáti Zsolt is megerősítette Judy megfigyeléseit, kiemelve, hogy a közönségükben sok a huszonéves egyetemista és a harmincas korosztály is jelen van.