Jennifer Lopez és Ben Affleck kínos lesifotói felbolygatták az internetet

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról szóló pletykák újabb fejezetet nyitottak, miután a pár kínosnak tűnő lesifotói elárasztották az internetet. Hetek óta zajlanak a találgatások arról, hogy a két híresség kapcsolata válságban lehet. Habár a pár még nem reagált hivatalosan a róluk szóló híresztelésekre, a közelmúltban készült felvételek bizonyos jeleket mutatnak arra, hogy nem minden a legnagyobb rendben közöttük.

Jennifer Lopez nemrég lemondta a turnéját, azzal indokolva, hogy több időt szeretne tölteni a szeretteivel. Ez önmagában még nem lenne különösebben meglepő, azonban a pár a közös nyilvános megjelenéseket is mellőzte az utóbbi időben, ami további spekulációkat szült.

A helyzet azonban változott, amikor Affleck 12 éves fiának, Samuelnek a kosárlabdameccsére mindketten elmentek. Bár külön érkeztek, a sportcsarnok előtt váltottak néhány szót, mielőtt beléptek volna az épületbe. A köszönésük módja azonban nem volt a megszokott szenvedélyes, hanem inkább baráti jellegű „levegőpuszi” formájában történt, és kéz a kézben sem sétáltak be, ami újabb találgatásokat váltott ki.

A Twitteren megosztott videók és fotók is alátámasztják ezt a viselkedést, amelyeket többek között a Page Six és egyéb felhasználók is közzétettek. Az események és a pár viselkedése továbbra is nagy érdeklődést vált ki a közösségi médiában és a rajongók körében. A DailyMail szerint Affleck és Lopez nem igyekeztek eloszlatni a házassági problémáikról született pletykákat, ugyanis külön érkeztek a helyszínre, és csók vagy ölelés helyett egy kínos, apró puszit adtak egymásnak. A meccsre nemcsak a szülők mentek el, Afflecket ugyanis elkísérte az édesanyja és felesége, Jennifer Lopez is, akivel láthatóan igencsak elhidegültek egymástól. A helyszínen a színész édesanyja, exfelesége és közös gyermekük is ott volt.