Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2024. június 3., hétfő: Rogán a londoni elnöki lakosztályról beszélt, villámcsapás egy csehországi gyermeknapi rendezvényen, és részletek a Ligue 1 osztályozójáról.

A hétfő reggeli hírek között szerepel, hogy Rogán szerint a bevallott jövedelme nem kevés, ami a londoni elnöki lakosztály kapcsán merült fel. A Rzeczpospolita szerint már a fideszes választópolgárok is kételkednek. Csehországban egy gyermeknapi rendezvényen villámcsapás ért 18 embert, akik kórházba kerültek. A Next Top Model Hungary győztese a modellkedés mellett a családalapításról is beszélt. A Ligue 1 osztályozójának izgalmas mérkőzéséről is érkeztek hírek, ahol a hatodik percben történt kiállítás és a 117. percben született gól is említést kapott. A Győri ETO BL-győztes edzője pedig arról beszélt, milyen élményeket élhetett át a csapattal.

Budapesten a közlekedésben is vannak változások: többek között a 38-as, a 38A, a 71-es, a 138-as, a 152-es, a 159-es, a 179-es, a 238-as és a 278-as autóbuszok nem állnak meg a Kiss János altábornagy utca megállóban Csepel, Szent Imre tér felé.

Az időjárás kapcsán több helyen is zápor, zivatar várható, a légmozgás mérsékelt lesz, a hőmérséklet pedig 20 és 28 fok között alakul. Az ország több részén is kiadták a veszélyjelzéseket.

A mai napon Klotild névnapját ünnepeljük.

A deviza középárfolyamok a következőképpen alakulnak: az euró 389,48 forint, az amerikai dollár 359,43 forint, a svájci frank 396,72 forint, míg a brit font 456,84 forint.

Végül egy érdekesség: öt évnyi konfliktus után az egri közgyűlés tagjai talán elérkeznek a hevesi ponyvaregény finiséhez.