Heidi Klum ritkán látott gyerekeivel ünnepelte születésnapját

Heidi Klum a hétvégén ünnepelte 51. születésnapját családi körben, ahol gyerekei, férje és sógora is vele voltak. Az ünnepségről közös fotót is megosztott Instagram-oldalán, melyen mind a négy gyereke látható: a 20 éves Leni, valamint Seal énekestől született 17 és 18 éves fiai, Johan és Henry, és a 14 éves lánya, Lou.

Klum a családi fotó mellett azt írta, hogy "Minden, amit csak kívánhatok" – ezzel fejezve ki, mennyire fontos számára a családja. A modellnek három gyereke született előző férjétől, Sealtől, aki 2005-ben örökbe fogadta Klum akkor ötéves lányát, Lenit, akinek biológiai édesapja Flavio Briatore olasz üzletember.

Enzo Maresca a Chelsea új vezetőedzője

Az olasz Enzo Maresca öt évre írt alá a Premier League-ben hatodik helyen záró Chelsea vezetőedzőjeként, egyéves plusz opciós lehetőséggel. A 44 éves szakember korábban Josep Guardiola másodedzőjeként dolgozott a Manchester Citynél, és mostantól a londoni Kékek irányítását veszi át.

Maresca négy éve van az edzői pályán, először a Manchester City tartalékegyüttesét vezette, majd a 2022/2023-as idényben Guardiola segítőjeként dolgozott a triplázó manchesteri klubnál – bajnoki cím, FA Kupa, Bajnokok Ligája-győzelem. Ezt követően átvette a másodosztályba esett Leicester City vezetését, amellyel megnyerte a bajnokságot, így a csapat azonnal visszajutott az élvonalba.

Az argentin Mauricio Pochettino távozása után, május 21-én, közös megegyezéssel került sor Maresca kinevezésére. A Chelsea a következő szezonban a Konferencia-ligában fog szerepelni. Maresca izgatottan várja, hogy egy tehetséges játékosokkal és stábbal dolgozhasson együtt, és egy olyan csapatot fejlesszen, amely folytatja a klub sikeres hagyományait. Stábjában helyet kap Willy Caballero, továbbá Danny Walker, Michele De Bernardin, Marcos Alvarez, Javi Molina és Roberto Vitiello is. (Nyitóképünkön Enzo Maresca látható. Fotó: AFP / Glyn Kirk).