Dobrev Klára 36 órás országjáró körúttal zárja a kampányt

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség európai parlamenti listavezetője egy 36 órás országos kampányzáró körúttal zárja a kampányt, mely során minden megyébe visszatér.

Az elmúlt hetekben Dobrev Klára bejárta az egész országot, minden megyében megfordult, legyen szó kisvárosról, nagyvárosról vagy faluról. Úgy véli, hogy a kampány utolsó 36 órájában különösen fontos, hogy ismét minden megyébe ellátogasson.

A politikus a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg, hogy öt évvel ezelőtt már végrehajtottak egy hasonló körutat, és most ismét útra kelnek, mivel ez már hagyomány náluk. Dobrev Klára szerint a körút során azokkal kíván találkozni, akik a legnagyobb ellenzéki közösséget alkotják.

A kampányzáró körút június 7-én, pénteken reggel hat órakor kezdődik Budapestről, és többek között érinti Dunakeszit, Pásztót, Gyöngyöst, Tiszaújvárost, Polgárt, Tiszavasvárit, Szeghalomot, Törökszentmiklóst, Csongrádot és Kalocsát. Másnap, június 8-án, szombaton a körút Komlón folytatódik, majd Dobrev Klára Bonyhádon, Nagyatádon, Zalaszentgróton, Celldömölken, Pápán, Győrszentivánon, Tatán, Bicskén és Szigetszentmiklóson keresztül este hat órakor érkezik vissza Budapestre.

Dobrev arra buzdít, hogy az emberek jöjjenek el egy utolsó ölelésre, kézfogásra, biztatásra, mivel az öt évvel ezelőtti kampányban is ezt élvezte a legjobban, és alig várja, hogy újra találkozhasson velük.