Bochkor Gábor harca a balatoni büfék ellen

A Blikk újságírói megvizsgálták, hogy valóban megtévesztik-e a balatoni büfések a vendégeket, különös tekintettel azokra, akik mogyorókrémes vagy nutellás palacsintát rendelnek. Bochkor Gábor, a népszerű rádiós műsorvezető, aki élő adásban fenyegetőzött feljelentéssel, különösen érintett ebben a kérdésben.

Bochkor Gábor nemrégiben élő rádióadásban fejtette ki véleményét a balatoni büfékkel kapcsolatban. Kijelentette, hogy ma már senki sem lehet biztos abban, hogy ha nutellás palacsintát kér, akkor valóban az igazi, márkás terméket kapja-e, vagy csak egy silányabb mogyorókrémes változatot. A rádiós műsorvezető szerint ez mára divattá vált, és határozottan ellene van annak, hogy a büfések így becsapják a vásárlókat. Bochkor úgy érzi, hogy ez egy elfogadhatatlan gyakorlat, és kész bezáratni azokat a büféket, amelyek nem tartják be az ígéretüket az igazi Nutella használatát illetően.

A rádiós műsorvezető annyira komolyan veszi a helyzetet, hogy megfenyegette a csaló büféseket: elmondása szerint van ismerőse az illetékes hivatalnál, és ha szükséges, azonnal feljelenthet bárkit, aki nem tartja be az ígéretét.