Adele káromkodva szólt be egy rajongónak, aki a Pride-ot bírálta

A Grammy-díjas énekesnő, Adele, a hétvégén káromkodva szidta le egyik rajongóját, aki a koncertje alatt azt kiabálta, hogy a „Pride szar”. A közönség éljenzéssel és tapssal honorálta az énekesnő határozott fellépését.

Adele nem hagyta szó nélkül a közönség egyik tagjának kijelentését, amelyet egy közösségi médiában közzétett videó is rögzített. „Elnézést, eljöttél a kibaszott koncertemre, és csak úgy azt mondtad, hogy a Pride szar?” – mondta Adele, majd hozzátette: „Te teljesen hülye vagy? Ne légy már ilyen kurva nevetséges! Ha nincs semmi szép mondanivalód, akkor fogd be a szád, oké?” – mondta a világsztár a mikrofonba ingerülten. A közönség ezután megtapsolta az énekesnőt.

Az énekesnő ismert arról, hogy koncertjein gyakran lép interakcióba a közönséggel. Tavaly például egy biztonsági őrnek szólt be, amiért zaklatta a rajongóit. Adele rendszeres fellépője Las Vegasnak, ahol koncertjein gyakran fordulnak elő hasonló események.

Az incidens a Pride-hónap első napján, június 1-jén történt, amikor világszerte az LMBTQ+ közösségek éppen a szabadságot ünneplik, és azt, hogy önmaguk lehetnek. Idén Magyarországon június 22-én lesz a Pride.