Ruhatár megosztás a TV2 műsoraiban

A Next Top Model Hungary és a Sztárban Sztár műsorok között feltűnő ruhák újrahasznosítása került előtérbe a nézők és a Reddit közösség figyelmében.

A TV2-n nemrégiben véget ért Next Top Model Hungary verseny győztese, Mészáros Lili volt, azonban a műsor kapcsán egy másik érdekesség is napvilágot látott. A lelkes Reddit-felhasználók észrevették, hogy több ruhadarab ismétlődött a Next Top Model Hungary és a Sztárban Sztár valamint a Sztárban Sztár leszek! műsorokban.

Kiss Márk stylist, aki korábban a Sztárban Sztár műsorokban is dolgozott, úgy tűnik, hogy több ruhát is továbbörökített a modelles versenybe. Példaként említhető Mészáros Lili egyik merész szabású ruhája, amelyet korábban Köllő Babett viselt a Sztárban Sztár leszek! 2022-es döntőjében.

Czibolya Niki is egy olyan ruhában lépett a kifutóra, amelyet Köllő Babett már 2020 őszén viselt a Sztárban Sztár leszek! műsorban. Tomán Szabina zsűritagként egy bézs felsőben tűnt fel, amit korábban Marics Peti viselt a 2023-as Sztárban Sztár egyik adásában. Tomán egy fekete ruhát is felvett a modelles műsorban, amelyet Marics egy évvel korábban már viselt.

Ez a ruhák újrahasznosítása felveti a kérdést, hogy a stylistok mennyire törekednek az egyediségre, vagy éppen a költséghatékonyságra a televíziós produkciók során. Az uniszex megközelítés is érdekes aspektus lehet ebben a kontextusban.