Venom 3: Az utolsó tánc előzetese

A Sony hétfő délután közzétette a Venom-sorozat harmadik részének, a Venom: The Last Dance-nek az első előzetesét, amely a trilógia lezárásaként szolgálhat. A korábban a hollywoodi sztrájkok miatt elhalasztott film előzetese izgalmasnak ígérkezik, és a rajongók már alig várják, hogy láthassák Tom Hardy-t a Marvel egyik legnagyszerűbb és legösszetettebb karaktereként.

Az előzetesben Eddie Brockot, akit Tom Hardy alakít, katonák üldözik, majd Venomként néhány alvilági alakot is elintéz. A szimbióta karaktere, aki a lélekben kölyökkutyához hasonlít, továbbra is beleugat a történésekbe. Az előzetes csúcspontjaként Eddie egy venomizált lovon vágtat, miközben a veszélyekre utalva megjegyzi, hogy lehet, nem fogják ezt túlélni. Emellett egy hatalmas, Venom szülőbolygójáról származó szimbiótával is szembe kell néznie, és a kormány ügynökei is vadásznak rá.

A rendezői székben változás történt: Andy Serkis helyett, aki jelenleg az Állatfarm adaptációján dolgozik, Kelly Marcel veszi át a stafétát. Marcel, aki korábban a széria első két részének forgatókönyvén is dolgozott és többek között A szürke ötven árnyalata című film forgatókönyvírójaként is ismert, most debütál rendezőként. A forgatókönyvet Tom Hardy-val együtt írta, és a film producerei között szerepel.

A Venom: The Last Dance október 25-én kerül a mozikba. A rajongók legutóbb a Pókember: Nincs hazaút című film utójelenetében láthatták Venomot, ahol a gonosztevő megérezte Dr. Strange szerencsétlen multiverzum varázslatának hatását. A Venom 2. – Vérontó című film végén a szimbióta gonosztevő az MCU-ba teleportálódott, és Tom Holland Peter Parkerét látta egy híradóban, de a Pókember: Nincs Hazaút-ban visszaszippantották a saját világába – de csak azután, hogy hátrahagyott egy ragacsos darabot a szimbiótájából.

A Venom 3-at a Sony 2022-ben a CinemaCon-on erősítette meg a két korábbi film sikere után. Az eredeti Venom 856 millió dollárt hozott a jegypénztárakban világszerte, a Vérontó pedig 502 millió dollárt hozott a világjárvány alatti debütálás alatt. Az előzetes alapján a harmadik rész is készül rengeteg akcióval és humorral, ám a rajongók reménykednek, hogy ezúttal a verekedés és viccelődés mellett valami tartalmas is helyet kap a történetben.