A Metropol keresztrejtvénye Karácsony Gergelyt célozza

A Metropol napilap keresztrejtvényében Karácsony Gergely főpolgármester került a középpontba, a rejtvény megfejtéseivel a lap szerintük alkalmatlanságát próbálta hangsúlyozni.

A választási hét elején a Metropol újság egy keresztrejtvény formájában foglalkozott Karácsony Gergellyel. Az olvasók a rejtvény megfejtésével olyan kérdésekre kaphattak választ, mint például mi a legnagyobb botrány Budapesten, és mi a főpolgármester gúnyneve.

A rejtvény első kérdésére a válasz a Metropol szerint az volt, hogy "Karácsony Gergely nem csinál semmit és megint ígérget". A főpolgármester gúnynevét a rejtvényben "Tutyimutyi csődpolgármester" formájában tüntették fel.

A Metropol rejtvénye így a választások előtti időszakban Karácsony Gergelyt negatív színben próbálta feltüntetni. Olvasóik szerint a hétfői szám teljes mértékben Karácsony Gergely témájú volt, az egész újságot a lejáratásra szentelték. A rejtvény megoldását maga Karácsony Gergely is posztolta, ami tovább erősítette a figyelmet a Metropol keresztrejtvényére.