Kitálalt a Viszkis: Berki Krisztián lenyúlta az Ázsiában nyert tízmilliót

A hosszú barátság alapja a pontos elszámolás – tarja a mondás, amit Berki Krisztián vagy nem ismert, vagy egyszerűen fittyet hányt rá. Nem is tartott sokáig a barátsága Ambrus Attilával, aki kínos történeteket idézett fel a két éve elhunyt üzletemberről.

Ambrus Attila, a hírhedt Viszkis rabló, nemrégiben beszélt a kapcsolatáról Berki Krisztiánnal, és arról, hogy a barátságukat a pénz tette tönkre. Együtt nyerték meg az Ázsia Expressz című műsort, de a tízmilliós főnyereményt Berki egyedül vitte el.

Ambrus elmondása szerint Berki nem tartotta be a megállapodásokat, és több versenyzőt is átvert, ígéretet tett nekik a nyereményből való részesedésre, amit végül nem teljesített. Emiatt a többi versenyző a mai napig haragszik rá.

A Viszkis, aki ma már keramikusként tevékenykedik, sajnálja, hogy haragban váltak el Berkivel. Említést tett egy könyvükről is, ami körül szintén vita alakult ki. Berki azt hitte, hogy Ambrus eladja a könyveit és a bevételt neki adja, de Ambrus szerint először a saját könyveit akarta értékesíteni.

Ambrus Attila azt is elárulta, hogy Berki halála előtt egy héttel majdnem összeverekedtek egy tévéstúdióban, és hogy Berki senkivel szemben nem volt korrekt, sokakat átvert élete során.

Végül Ambrus megígérte, hogy a közös könyvből hátramaradt példányok eladásából származó bevételt Berki két gyermekének és két exfeleségének fogja átutalni, mintegy betyárbecsületből.