VV Csaszi megható üzenetet kapott a barátnőjétől

A ValóVilág 12 versenyzője, VV Csaszi, meglepő és megható üzenetet kapott szerelmétől, amely könnyeket csalt a szemébe.

A ValóVilág 12 játékosai csomagokat kaptak szeretteiktől, és bár Csaszi korábban azt mondta a kisfilmjében, hogy szingli, később bevallotta, hogy valójában boldog párkapcsolatban él egy Fanni nevezetű lánnyal, akivel együtt is élnek. A villalakó félt attól, hogy korábbi kijelentése miatt szerelme megharagudott, de ennek ellenére ő is kapott ajándékot.

VV Csaszi izgatottan várta, hogy talál-e valamilyen jelet a ruhákban, amit barátnője küldött neki. "Tudtam, hogy nekem a párom, Fanni fog majd küldeni ruhát. Amikor megkaptam, azonnal beszaladtam a szobába és elkezdtem nézegetni azt, hogy bármiféle jel lehet-e benne. Ami üzenetet kaptam, kicsit meglepett" – osztotta meg érzéseit.

A fiú a nyugiszobában, sírva mesélte el VV Reninek és Ádinak, hogy szerinte a barátnője félreértelmezett egy helyzetet közte és Vera között. Csaszi a ruhacímkékben elrejtett kódokból következtetett erre, például egy bekarikázott V-betű és egy szomorú fej rajzolata volt az egyik nadrágjában. "Azt gondolja, hogy valami van a Verával, de nincs" – mondta könnyeivel küszködve a játékos.

VV Csaszi azt kérte társaitól, hogy a következő kiválasztásnál jelezzék ezt a helyzetet, valószínűleg abban reménykedve, hogy a párbaj során személyesen is találkozhat majd Fannival.