Lövöldözés egy Ohio állambeli utcabálon

Egy ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek egy lövöldözésben, amely egy Ohio állambeli Akron városában történt utcabálon.

Az esemény során egy 27 éves férfi vesztette életét, és jelenleg még senkit sem tartóztattak le vagy hallgattak meg gyanúsítottként az ügyben. A lövöldözés az Akron városában található Kelly Ave-en és a 8th Avenue közelében zajlott, ahol egy utcabálon több száz ember mulatott, amikor a tragédia bekövetkezett.

A lövöldözés okai egyelőre ismeretlenek, és a helyi híradásokban eltérő információk jelentek meg a sérültek számát illetően. A legfrissebb értesülések szerint legalább 25 embert lőttek meg, közülük egy személy állapota válságos. A rendőrök a helyszínre érkezve több tucatnyi töltényhüvelyt és egy fegyvert találtak.

Egy szemtanú beszámolója szerint az események egy vidám hangulatú bulival kezdődtek, ahol a résztvevők fehér pólóban voltak, és a nők még a járművek tetején is táncoltak. Azonban a helyzet hirtelen megváltozott, és a buli helyszíne egy tragikus jelenetté alakult át.

A közelben lévő egyik ház biztonsági kamerája rögzítette a lövöldözés hangjait, amelyeket a Quick News Alerts Twitter-oldalán is közzétettek, és a Twitteren további felvételek is terjednek az üggyel kapcsolatban.