Stohl András őszintén beszélt korábbi kapcsolatairól és a változások nehézségeiről

Stohl András a héten Tatabányán, Jakupcsek Gabriella interjújában mesélt előző kapcsolatairól, azok végeiről és a változások nehézségeiről. A story.hu beszámolója szerint a színész két korábbi kapcsolatát is érintette a beszélgetés során.

Stohl András első házasságát Tordai Éva divattervezővel kötötte, akivel két lányuk született: Stohl Luca táncművész, műsorvezető és Stohl Rebeka. Második kapcsolatát Anikóval élt meg, akivel szintén két gyermeke született, Stohl Franciska és Stohl András Barnabás, de hivatalosan sosem voltak házasok. Jelenlegi felesége, Stohl Vica, akivel 2020-ban házasodott össze, és kislányuk, Stohl Bella Julianna 2022-ben jött világra.

A színész érdekes mintát fedezett fel kapcsolataiban:

Nagyon érdekes a helyzetem, mert az első feleségemmel 12 évet voltam együtt, Ancsikával is 12 évet voltam, és Vicával most 10-nél tartunk – mondta Stohl András.

Stohl András szerint első házassága életmódjából adódó problémák miatt ért véget, amit ő nagyon rosszul élt meg. Második kapcsolatában a szenvedély elmúlását említette, ami a szakításhoz vezetett. „Az első feleségemnek, Évának nyilván az életmódomból lett elege, úgyhogy nem én váltam meg tőle. Az egy rettenetes nagy kudarc volt. Nagyon rosszul éltem meg. Aztán Ancsival szeretetté alakult a kapcsolatunk, elmúlt belőle a tűz, majd volt egy ‘rés’, jött Vica, és így lett új családom” – mondta a színész. A változás nem volt könnyű számára, de úgy érezte, hogy a gyerekei boldogsága a legfontosabb.

A színész pszichológus segítségét is igénybe vette a változások idején, aki azt tanácsolta neki, hogy a saját boldogsága kulcsfontosságú a gyerekei jövője szempontjából:

Azt hittem, arrafele fog terelni, hogy minden a család, de nem. Helyette azt mondta: „András, ha maga boldog, a gyerekei is azok lesznek. Ha maga boldogtalan, akkor ők is ezt fogják tovább vinni. [...] Maga nem elhagyja a gyerekeit, hanem elköltözik!” – idézte fel pszichológusa szavait Stohl András. A szakember hozzátette, hogy ha szeretetben él és boldog, akkor a gyerekek is magukkal lesznek, és sokkal koncentráltabban fog velük is törődni.