Robert Irwin, a krokodilvadász kiköpött mása

Steve Irwin legendás krokodilvadász fiának, Robertnek a hasonlósága édesapjához annyira megdöbbentő, hogy még a kis unokahúga, Grace Warrior is gyakran összekeveri őket, és "Krokodil Papának" szólítja.

Bindi Irwin, a krokodilvadász lánya, három évvel ezelőtt hozta világra első gyermekét, Grace Warriort. Steve Irwin, aki 2006-ban hunyt el tragikus körülmények között, soha nem találkozhatott unokájával, de Bindi mindent megtesz annak érdekében, hogy a kislány megismerje nagyapja örökségét. Grace gyakran nézi nagyapja dokumentumfilmjeit és sorozatait a szüleivel, és nagy rajongója lett Steve Irwinnek, akit ő csak "Krokodil Papának" hív.

Az utóbbi időben Grace gyakrabban hívja "Papának" Robertet, Bindi testvérét, aki nemrégiben modellként is debütált, és aki elképesztően hasonlít az elhunyt krokodilvadászra. Bindi szerint ez néha még a kislányt is összezavarja. Bindi elmondása szerint csodálatos látni, ahogy Grace tanulmányozza Robertet, és ő maga is igyekszik gyermekét az állatok szeretetére nevelni, ahogyan azt szüleik is tették vele és testvérével.