"Lenyűgöző" - Nagy Melanie Dubajba utazott

Nagy Melanie, G.w.M egykori kedvese és közös gyerekeik anyja, élete első dubaji látogatásáról számolt be, amely során a város fénye és ragyogása mély benyomást tett rá.

Melanie és barátai néhány napra utaztak el az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába, ahol a csinos édesanya először járt. Instagram-oldalán osztotta meg élményeit, amelyek során külön kiemelte a város fényét és ragyogását. Posztjában így fogalmazott: "Először járok Dubajban. Lenyűgöző. Csupa fény és ragyogás! Boldog vagyok, hogy a barátaimmal szerezhetünk magunknak felejthetetlen élményeket és ünnepelhetjük @minzariszandi barátnőm születésnapját. Hálás vagyok az Istennek az igaz barátokért a lehetőségekért, amiket ad, mint amilyen ez is. Megismerni együtt Dubaj igazi arcát, amiról otthon nem túl sokat hallani."

A kiruccanásra reagálva a követők is megosztották véleményüket. Egyikük, @gwmmusic felhasználónéven, a következőt kommentelte: "remélem megbántad, hogy elhagytad, csodálatos nő!" Az utazás során Melanie nem csak a város látványosságait élvezhette, hanem egy baráti születésnapot is ünnepelt, ami további különleges emlékeket jelentett számára. Az Instagramon megosztott bejegyzésében kifejezte háláját azokért az igaz barátokért és lehetőségekért, amelyeket az élet ad neki. Az utazás során Melanie és társai Dubaj igazi arcát ismerhették meg, amelyről otthon, saját bevallása szerint, nem hallani túl sokat.