A Békemenet résztvevőinek véleménye a politikai helyzetről

A Békemeneten részt vevő emberek véleményét kérdeztük többek között Magyar Péterről, a közmédia vitájáról és a politikai együttműködés lehetőségeiről. A felvonulók válaszai meglepőek voltak, és a videónkban ezeket részletezzük.

A szombati Békemeneten nem csak a Fidesz és annak holdudvara került megkérdezésre, hanem maguk a felvonulók is. A Bábel Vilmos és Bokros Dorottya által készített helyszíni videóból több érdekes információ is kiderült. Kósa Lajos véletlenül ellentmondott Orbán Viktornak, amikor kijelentette, hogy a baloldali szavazók többsége is békepárti. Deutsch Tamás pedig nem tudta eldönteni, mi volt a köztévés vita tétje, amit a többi vonuló szerint ő nyert.

A résztvevők különböző indokokkal magyarázták, hogy szavaznának-e Magyar Péter pártjára, illetve miért nem. A felvonuláson részt vett a Kozmikus Akadémia küldöttsége is, akik főleg Jézus miatt érkeztek.

A Békemenetről készült teljes videónkat megtekinthetik, ahol további részletek is kiderülnek. A június 1-i eseményről percről percre tudósításunkat, a Margit-szigeten előadott nemzeti giccset, valamint a fő attrakciónak szánt Orbán-beszédet külön cikkeinkben elemeztük. Eközben Magyar Péter sem maradt tétlen, és ő is megszólalt a témában.