Jordán Tamás állapota: friss hírek a kórházból

Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész kórházi tartózkodásáról számolt be a Blikk, ahol a művész megnyugtató hírekkel szolgált: egy beavatkozáson esett át, amely nem súlyos, és reményei szerint hamarosan hazaengedik.

A színész nemrégiben egy kisebb beavatkozás miatt került kórházba, amelyről részleteket nem kívánt megosztani, de hangsúlyozta, hogy a probléma gyógyítható és szerencsére nem súlyos. Jordán Tamás elmondása szerint már jobban érzi magát, és ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehet, és hamarosan ismét színpadra állhat. A rajongók aggodalmát tovább fokozta, hogy több előadását is le kellett mondani a Rózsavölgyi Szalonban, amelyek közleményükben betegségre hivatkozva értesítették a nézőket az elmaradó darabokról.

Jordán Tamás a közelmúltban még kórházi kezelés alatt állt, és türelmet kért állapota miatt. Most azonban jó hírekkel szolgálhat a rajongóknak, hiszen állítása szerint már sokkal jobban érzi magát, és reményei szerint a következő hét elején már gyógyultan távozhat a kórházból. A színész lelkesedése is érezhető, hiszen alig várja, hogy június közepétől ismét részt vehessen az előadásokban.

Bár a színészt korábban komoly egészségi problémák nem érték, cukorbetegsége miatt inzulinnal kell kezelnie magát, és néhány évvel ezelőtt a koronavírus-járvány is leterítette néhány hétre. Jordán Tamás most abban bízik, hogy hamarosan újra a közönség elé állhat.