Horváth Csenge új úton: a divattervezés felé veszi az irányt

Nagy változásokon megy keresztül Horváth Csenge élete: a modell és influenszer elhagyta az egyetemet, hogy a textiltervezés felé forduljon, és ha minden jól megy, szeptemberben el is kezdi tanulmányait ezen a területen.

Az idei év jelentős fordulatot hozott Horváth Csenge számára. A 20 éves híresség, aki modellként is ismert, úgy döntött, hogy abbahagyja egyetemi tanulmányait, mivel rájött, hogy a ruhatervezés áll közelebb a szívéhez. Csenge 2022-ben érettségizett, és bár elkezdte a bölcsészkart, ahol tolmácsként és műfordítóként képzelte el a jövőjét, hamarosan úgy érezte, hogy ez nem az ő útja.

A fiatal influenszer elárulta, hogy szeretne olyan területen képezni magát, amit a munkájában is hasznosítani tud. Kárpáti Rebeka ruhamárkájánál szerzett tapasztalatai is a divat felé terelték. Csenge úgy véli, hogy a divattervezés lesz az ő útja, és ha esetleg saját ruhamárkát indítana, akkor is hasznát látná ennek a tudásnak. Öt éve van jelen a modellkedés világában, és bár későn jött rá, de úgy érzi, hogy a divat az, amivel foglalkoznia kell.

Jelenlegi munkája mellett Csenge modellkedik, fotózásokon és forgatásokon vesz részt, valamint influenszerként is aktív. Édesanyja, Fésűs Nelly aggódik lánya sok munkája miatt, és attól fél, hogy kiég. Csenge maga is érzi, hogy néha túl sokat dolgozik, és bár fáradt, úgy érzi, hogy ki kell használnia a fiatal korát és a lehetőségeket.

A média világával kapcsolatosan ambivalens érzéseket táplál. Korábban próbált ellene küzdeni, de mostanra elfogadta, hogy ez az ő útja, és beletörődött abba, hogy a média valószínűleg mindig az élete része marad. Csenge szerint izgalmas kalandokat él meg, és örül a végeredményeknek, de nem szereti azokat az utózöngéket, amikor óvatosan kell megfogalmaznia minden szavát, mert az emberek könnyen félreérthetik.