Heti horoszkóp: az Ikrek figyeljen az álmaira, az Oroszlán csodálatos gyógyuláson mehet keresztül

Önnek vajon mit ígérnek a csillagok a következő napokra? A Blikk nagy heti horoszkójából megtudhatja!

A Kos szerelem terén az újdonság és a titokzatosság érzését élheti meg, ami egy kezdődő kapcsolat miatt lehet, de fontos, hogy a választottja előtt ne titkolózzon. Egészségügyileg a munkakörülmények javítását kellene fontolóra vennie, míg munka és pénz terén a Szaturnusz kedvezőtlen helyzete nehézségeket okozhat.

A Bika számára a szerelem keresése pozitív irányba terelheti, de kerülnie kell a negatív embereket. Egészség terén a Hold kaotikus lelkiállapotokat okozhat, míg pénzügyileg új lehetőségekhez juthat egy újonnan felbukkanó ismerőse révén.

Az Ikreknek az álmaira kell figyelnie a hét elején, melyek segíthetnek szerelmi konfliktusaik megoldásában. Egészség terén a vízhajtó hatása erősödhet, munka és pénz terén pedig új kihívásokat élvezhet.

A Rák számára a hét eleje kedvez a párkapcsolati és anyagi ügyek tisztázásának. Egészségügyileg a savasító ételek kerülése javasolt, míg munka és pénz terén a tárgyalásokat a hét elejére érdemes időzíteni.

Az Oroszlánok számára a szerelem és a szabadság ideje jött el, és a szerelem gyógyító erővel is bírhat. Pénzügyileg a bőség és a szükség egyaránt tapasztalható lehet.

A Szűz szerelem terén borúlátó lehet, de a megfelelő átgondolás segíthet a helyes megoldások megtalálásában. Egészség terén a csípőtájéki problémákra kell figyelni, munka terén pedig kellemes körülmények és társaság várható.

A Mérleg szerelem terén a Neptunusz nehézségeket okozhat, egészség terén a szövetei megkeményedése jelentkezhet, munka és pénz terén pedig a kapcsolatokra kell többet figyelni.

A Skorpió számára a szerelmi és lelki dolgok összehangolása könnyebb lehet, egészség terén erőnövelő technikákat érdemes elsajátítani, munka terén pedig az energiát a tanulásra érdemes fordítani.

A Nyilas otthoni környezetében kevésbé élheti meg a felszabadultságot, egészség terén a barkácsolás során balesetveszélyes lehet, munka terén viszont a munkahelyi kötöttségek kevésbé érződnek.

A Bak számára a Szaturnusz és a Jupiter kedvező fényszöge segíthet a harmónia visszaállításában, egészség terén a változatos életmód fiatalító hatású lehet, munka terén pedig a szabadban töltött idő a legkedvezőbb.

A Vízöntő számára a Plútó zaklatottságot okozhat, ami akár szakításhoz is vezethet, de nem jelent végleges elválást. Egészség terén a jó humorérzék lehet a zaklatottság ellenszere, munka terén pedig a humor segíthet a nehézségek könnyedebb vételében.

A Halaknak a szokásostól eltérő környezet jót tehet a szabadságvágyuknak, egészség terén a sportnak több teret kellene engedniük, munka terén pedig a kommunikációra és utazásra kell készülniük.