Filmkvíz: Tudja, melyik alkotásokban láthattuk együtt a nagy színészduókat?

A Blikk cikke szerint Brad Pitt és George Clooney hosszú idő után ismét együtt szerepelnek egy thrillerben, melynek címe Wolfs. A két színész korábban az Ocean's filmekben és a 2008-as Égető bizonyítékban is együtt játszott. A filmvilág ikonikus színészpárosairól szóló kvízünkkel tesztelheti tudását.

Bradley Cooper és Jennifer Lawrence négy filmben szerepeltek együtt: a Napos oldal, az Amerikai botrány, a Serena és a Joy című alkotásokban. Scarlett Johansson és Chris Evans pedig nem a Marvel-filmekben, hanem először a 2004-es Halálbiztos vizsgában láthatók együtt.

Terence Hill és Bud Spencer ikonikus párosa is szerepel a kvízben. Terence Hill egyedül a Szuperzsaru című filmben játszik, míg Bud Spencer a Banános Joe-ban, és mindketten a Bűnvadászokban tűnnek fel. Johnny Depp és Helena Bonham-Carter gyakran Tim Burton rendezésében szerepelnek együtt, például az Alice Csodaországban, a Charlie és a csokigyárban, valamint a Sweeney Todd-ban.

Ben Stiller és Owen Wilson több filmben is együtt szerepeltek, de szupermodelleket a Zoolander című vígjátékban és annak folytatásában alakítottak. A Wayans-fivérek közül Marlon és Shawn a legtöbb filmben játszottak együtt, többek között a Feketék fehéren, a Kiscsávó és a Horrorra akadva című vígjátékokban.

Bruce Willis és Samuel L. Jackson több alkotásban is együtt szerepeltek, de a Ponyvaregényben, habár mindketten jelentős szerepet kaptak, nincs közös jelenetük. Robert De Niro és Al Pacino első közös filmje a 1974-ben megjelent A Keresztapa II. volt.

Ez a kvíz nemcsak a filmrajongók tudását teszteli, hanem emlékeztet minket arra, hogy a nagy színészduók milyen maradandó élményeket nyújtanak a nézőknek. Megoszthatja eredményét, és összemérheti tudását másokkal is.