Eric Dane ritkán látott lányait mutatta meg, a kommentelők keményen kritizálták a 12 éves Georgia kinézetét

Eric Dane, a Grace Klinika és az Eufória sztárja ritkán oszt meg családjáról, gyermekeiről képeket a médiában, de a Bad Boys - Mindent vagy többet Los Angeles-i premierjén kivételt tett, és megjelent két lányával, a 14 éves Billievel és a 12 éves Georginával. Az eseményről készült fotókat a Just Jared is közzétette.

Az internetezők azonban nem fogadták jól a képeket, különösen a fiatalabbik Dane-lány, Georgia öltözete váltotta ki a negatív reakciókat. Sokan úgy vélték, hogy a ruházat nem megfelelő egy 12 éves számára nyilvános eseményen, és kritizálták a gyermek szexualizálását. "Nemnemnemnem, ez nem egy 12 évesnek való ruha, amit egy nyilvános rendezvényen viselhet. Annyira rossz szexualizálni a gyerekeket!" – írták a felháborodott kommentelők. További hozzászólásokban fejezték ki aggodalmukat a lányok korához képest túl felnőttes ruházata miatt. "Így öltöznek most a 12 évesek? Mint a szexi felnőttek? Sajnálom, de ez elég rossz nevelés..." – fogalmaztak egyesek.

Nem csak Georgia ruházata, hanem a lányok közötti korkülönbség is téma lett a kommentekben. Néhányan megkérdőjelezték, hogy valóban csak két év különbség van-e közöttük, mivel Billie sokkal idősebbnek tűnik húgánál. "Itt csak két év különbség van?? Inkább 18-nak és 8-nak tűnnek!" – írták a meglepett felhasználók.

A Just Jared Instagram-bejegyzésében megosztott fotók tehát nem csak pozitív visszhangot váltottak ki, hanem élénk vitát is generáltak a közösségi médiában a gyermekkor és a megfelelő öltözködés témájában.