Csuti és kutyája, Fradika együtt szereznek különleges fodrászélményt

Csuti, az ismert nagy állatbarát, nem mindennapi látványt nyújtott, amikor kutyájával, Fradikával együtt jelent meg a fodrásznál, ahol a kiskedvenc is részt vett a hajvágásban.

Az üzletember, aki korábban macskatartó volt, úgy döntött, hogy jelenlegi párjával, Biankával közösen örökbe fogadnak egy kutyát, amikor a nő beköltözött hozzá. Csuti, aki születése óta Ferencváros drukker, a kiskutyának a Fradika nevet adta. Azóta, hogy Csuti kutyás gazdiként tevékenykedik, könnyen talál közös hangot más ebekkel is. Ezt bizonyítja az a különleges pillanat is, amikor a fodrásza kiskedvence odabújt hozzá, miközben ő éppen hajvágáson vett részt.

A fotón, amit az üzletember osztott meg, látható, hogy a kutya a köpeny alatt van, Csuti karjában, miközben ő a fodrász székében ül. A kép mellé Csuti azt írta, hogy a kutya csak a kép kedvéért jött elő. Az ilyen meghitt pillanatok még inkább megerősítik, hogy Csuti és Fradika között szoros a kapcsolat, és hogy a kutyás élet számos meglepetést és különleges élményt tartogat a gazdik számára.