Adele helyretett egy nézőt a Las Vegas-i koncertjén

Adele ismét beavatkozott, amikor egy koncertlátogató nem megfelelő viselkedést tanúsított. A brit énekesnő, aki korábban már a biztonsági őrök viselkedését is kritizálta, most egy homofób nézővel került szembe.

Adele nemcsak a zenei tehetségéről ismert, hanem arról is, hogy szívén viseli a rajongói és a közönség jólétét. Tavaly augusztusban Las Vegasban egy fiút zaklató biztonsági őröknek szólt be a színpadról.

Legutóbbi Las Vegas-i koncertjén, a Caesars Palace Colosseumban egy néző a Pride-ot szidta, amire az énekesnő azonnal reagált. Adele, aki ismert aktivistája a melegek jogainak, határozottan kiállt a közönség tagja ellen. A bekiabálásra a következő szavakkal válaszolt: "Eljöttél a kibaszott koncertemre csak azért, hogy azt mondhasd, hogy a Pride szar? Kibaszottul hülye vagy? Ne légy ilyen kibaszott nevetséges. Ha nincs semmi szép mondanivalód, akkor fogd be a szád, oké?". A színpadról adott válaszát taps fogadta.

Adele a Las Vegas-i fellépéssorozata során többször fegyelmezett már a színpadról: tavaly nyáron egy biztonsági őrre szólt rá, aki összetűzésbe került az egyik rajongójával, nem sokkal korábban pedig arról beszélt, mit gondol azokról, akik tárgyakat dobálnak fel a koncertek során a színpadra. „Ha valaki meg mer dobni valamivel, kinyírom” – mondta.

Adele korábban is bizonyította elkötelezettségét az LMBTQ-közösség iránt, például 2016-ban, amikor egy támadás után a koncertjének teljes bevételét az áldozatoknak ajánlotta. Az incidens ráadásul pont a Pride hónap első napján, június 1-jén történt, ami az LMBTQ+ közösség éves ünnepe, így nem véletlen, hogy Adele tőle szokatlanul agresszíven lépett fel.

Az énekesnő egyik dalát, az I Set Fire to the Rain-t meleg himnusznak is nevezte, és gyakran hallható meleg bárokban éjszakánként. Adele már fiatal korától kezdve szoros kapcsolatot ápol az LMBTQ-közösséggel.