A Next Top Model Hungary legmeghatóbb pillanatai

A TV2 Next Top Model Hungary első évadának drámai pillanatai során a versenyzők szívszorító történeteket osztottak meg, amelyek a könnyekig hatottak.

Ma este lezárul a Next Top Model Hungary első évada, és kiderül, ki lesz a győztes: Niki, Lili, Vivi vagy Hawa. A versenyzők hosszú hetekig tartó küzdelme során nemcsak a modellkedés kihívásaival, hanem személyes drámáikkal is szembe kellett nézniük.

Keveházi Lili, a Jóban Rosszban sorozatból ismert Fábián Anita lánya, a válogatón könnyek között beszélt arról, hogy apjának szeretne bizonyítani. Lili a versenybe való visszatérése után még jó néhány hétig versenyben maradt, de a legjobbak közé nem sikerült bekerülnie.

Pásztor Bíborka modellként szerzett tapasztalatai ellenére az endometriózissal való küzdelme miatt kénytelen volt feladni a versenyt, miután a válogató második fordulójában fájdalmai megnehezítették a továbbjutást.

Moritz Anastasia a családi háttér nehézségeiről szólva elmondta, hogy már 15 éves korában kénytelen volt elhagyni otthonát és önálló életet kezdeni, mivel édesanyjával és édesapjával sem tudott kijönni.

Szaniszló Kitti a műsorban arról beszélt, hogy másfél évvel ezelőtt elvesztette a babáját a Covid-fertőzés következtében, ami óriási csapás volt számára, de továbbra is vágyik gyermekre a jövőben.

Papp Gabi, aki a műsorban többször került konfliktusba másokkal, a saját családi kapcsolatairól is őszintén beszélt. Elmondása szerint édesanyjával való távolságtartó kapcsolata miatt kialakult benne a megfelelési kényszer, és most a saját lányán keresztül próbálja megadni azt a szeretetet, amit ő maga nem kapott meg.