A Hungária együttes felejthetetlen koncertje

Szombat este a Puskás Arénában a Hungária együttes koncertjén közel 30 év után újra összeállt a zenekar, és az after party-n is ott jártunk.

Fergeteges hangulatban telt a szombat este a Puskás Arénában, ahol a Hungária együttes nagykoncertjén 50 ezer rajongó énekelte együtt a zenekar legnagyobb slágereit. A Blikk beszámolója szerint sokak álma vált valóra ezen az estén, amikor ismét összeállt a korszak meghatározó zenekara, és Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert egy felejthetetlen bulit csaptak, ami nemcsak a rajongókat, de őket is a hatalmába kerítette.

A népszerű énekesnő, Dolly, a fellépés utáni közönségtalálkozón nem győzte fogadni a rajongóktól érkező bókokat és gratulációkat. Elmondása szerint a színpad az egyik lételemének számít, és a zene által érzett energiát a közönség is visszaadta neki.

Szikora Róbert meghatódottan mesélt arról, hogy tanítványait is meghívta a koncertre, köztük Tóth Andit is, aki a tömegben élvezte a showműsort. Szikora szerint a szeretet áramlott a koncerten, és ez egy maradandó, szép emlék lett számára.

Fenyő Miklós is mélységesen egyetértett Szikora szavaival, és hozzátette, hogy az ilyen pillanatokban az ember kozmikus állapotba kerül. Az 50 ezer rajongó jelenléte és a közönségtől kapott szeretet számára egy ajándékcsomagot jelentett. Kiemelte, hogy a Csókkirály című számot előadni különösen nagy élmény volt a számára.

A zenekar a fergeteges bulit egy afterpartyval koronázta meg, ahol a rajongók és a Hungária tagjai is remekül szórakoztak. Az after partyról készült exkluzív videóra kattintva a rajongók is betekinthetnek az esemény utáni hangulatba.