Viggo Mortensen ismét feltűnhet egy készülő Gyűrűk Ura-filmben

Újabb Gyűrűk ura-film van készülőben, amiben lehetséges, hogy Viggo Mortensen is feltűnik újra Aragorn szerepében - erre maga a színész utalt az egyik interjújában.

A film, amely a The Hunt for Gollum címet viseli, A Gyűrűk Ura idején fog játszódni, nem pedig több száz vagy ezer évvel korábban. A történet arra a részre utal, amikor Gandalf Aragorn segítségét kéri, hogy felkutassa Gollamot, és kikérdezze a Gyűrűről, tehát ha valóban ezt a rész dolgozzák fel az új filmben, akkor Aragorn fontos szereplője lesz a történetnek.

Viggo Mortensen, aki korábban már megformálta Aragorn karakterét, semmi konkrétumot nem árult el a készülő film cselekményéről, és azt is hozzátette, hogy csak bizonyos feltételek mellett vállalná el ismét a szerepet. A 65 éves színész szerint csak akkor lenne hajlandó visszatérni, ha megfelelő lenne hozzá, tekintettel a jelenlegi korára és egyéb tényezőkre. "Szeretem játszani ezt a karaktert. Sokat tanultam a karaktert játszva. Nagyon élveztem. Csak akkor vállalnám el, ha megfelelő lennék hozzá, tudod, a mostani korom és így tovább. Csak akkor tenném meg, ha megfelelő lennék a karakterhez. Butaság lenne másképp csinálni" - nyilatkozta Mortensen.