Orbán Ráhel a Békemeneten egy rendkívül drága Hermès táskával jelent meg

Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel a Békemenet színpada mögött tűnt fel, ahol apját és unokáit is elkísérte. Egy Instagram posztban megörökítve ezt az eseményt, Orbán Ráhel egy igen exkluzív és költséges luxustáskát is megvillantott.

Orbán Ráhel oldalán egy 25 centiméteres, sárga Hermès Kelly táska díszelgett, amelynek új ára 15-17 millió forint körül mozog. A táskát nem egyszerűen megvásárolni: a Hermès márkánál egyfajta törzsvásárlói státuszt kell kiérdemelni, ami jelentős idő- és pénzráfordítást igényel, hogy a cég felajánlja a vásárlás lehetőségét.

A héten Orbán Ráhel egy közel-keleti luxusmagazin, az Adam & Eve (a&e) hasábjain is szerepelt, ahol Budapest nyári hőmérsékletéről, az ország biztonságáról és a tömegközlekedés kiválóságáról beszélt. Ebben a beszélgetésben említette, hogy a magyar fővárosból csupán egy dolog hiányzik: a luxusvásárlás lehetősége. Úgy tűnik, számára ez a probléma is megoldódott.

A Békemenet eseménye azonban nem mentes a vitáktól, hiszen a résztvevőket szállító buszokat bunkó parkolásért állították pellengérre. Az Andrássy út kerékpársávját több busz is elfoglalta, amit a Parkolj bunkón Bp nevű Facebook-oldal dokumentált. A buszok feltehetően azok voltak, amelyek a Békemenet résztvevőit hozták Budapestre. A rendezvény után a résztvevők egy sorosozós, brüsszelezős beszédet is meghallgathattak Orbán Viktortól.