Király Viktor humorral fűszerezte a magyar akcentust

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita közösségi médiában megosztott videójukkal nagy nevetést váltottak ki a követőikből, amikor a magyarok akcentusos angolját parodizálták.

Az énekes és párja nem először készítenek humoros tartalmat, amelyek rendszerint pozitív fogadtatásra találnak a rajongók körében. A legújabb videójukban az akcentusok kerültek terítékre, ahol Király Viktor többféle akcentust is bemutatott, köztük a brit, az olasz és a francia angolt, valamint több amerikai állam jellegzetes kiejtését is. Azonban a magyar akcentusos angol paródiája vált a legemlékezetesebbé, amit egy szállodai reggeli helyzetét elevenítve adott elő.

Király Viktor számára nem jelentett kihívást az akcentusok utánzása, hiszen New Yorkban született és 16 éves koráig ott is élt, így az amerikai akcentusokkal különösen otthonosan bánik. A videót felesége, Király-Virág Anita töltötte fel TikTok-oldalára, ahol az énekes fantasztikusan képes lehozni többek között a francia, az olasz, a német, a brit és természetesen a magyar anyanyelvű beszélők angoljának tipikus jegyeit. A videóban látható teljesítménye alapján az énekes parodista képességei is megkérdőjelezhetetlenek. A közösségi médiában megosztott videó gyorsan népszerűvé vált, és a rajongók körében széles körben osztották meg.