Egy fiatal nő szokatlan feltételeket szab a leendő gyermekének apjának

Egy fiatal nő, Brooklyn, aki egy podcast műsorban beszélt a családalapítás feltételeiről, rendkívül szigorú elvárásokat támaszt a leendő gyermekének apjával szemben. Brooklyn szerint nem lehet csak úgy gyermeket vállalni, és két különleges feltételt szab: a leendő apának magára kell tetováltatnia a nő arcképét, valamint vagy egy autót, vagy egy házat kell adnia neki, esetleg mindkettőt.

Brooklyn elmondása szerint nem siet a szüléssel és nem is szülne akárkinek, csak azért, hogy anya lehessen. Kijelentése nagy port kavart az interneten, és megosztotta az embereket. A fiatal nő azt várja el, hogy a férfi, aki gyermeket szeretne tőle, bizonyítson és sok mindent fel tudjon mutatni, de kifejezetten hangsúlyozza, hogy nem a pénzre gondol.

A leendő párjának tehát két dolgot kell teljesítenie: az egyik, hogy magára varrassa Brooklyn arcképét, testet testért alapon, mivel a nő teste a terhesség miatt egy életre megváltozik, és szerinte a férfiének is meg kellene. A másik követelmény, hogy vagy egy autót, vagy egy házat kapjon tőle, de a legjobb esetben mindkettőt. Brooklyn azt is hozzátette, hogy szeretné, ha a férfi a gyermekük vagy az ő arcképét varratná magára, lehetőleg a hasára, mivel a nő hasa a szülés után nagyon meg fog változni.

: (via LadBible)