ValóVilág 12: Három szerencsés néző közül egy beköltözhet a villába

A ValóVilág történetében először fordul elő, hogy a nézők közül kerül ki egy új villalakó. A szerencsés három – Ruben, Sanyi és Peti – már túl vannak az orvosi és pszichológiai vizsgálatokon, és vasárnap kiderül közülük, ki lesz a műsor új szereplője.

A ValóVilág 12-ben történelmi pillanatokat élhetünk át, hiszen a műsorban először nyílik lehetőség arra, hogy a nézők közül valaki beköltözhessen a villába. A pénteki Fókusz adásában jelentették be, hogy Ruben, Sanyi és Peti közül valaki hamarosan villalakóvá válhat. A hírt Puskás-Dallos Peti közölte velük telefonon, miután a hétfői összefoglaló után kisorsolták őket.

Ruben, aki szerint ő egy nagyon kedves ember és szeret viccelődni, tanulóként érettségire készült eddig, de az érettségit is hajlandó elhalasztani a valóságshowért. Őt a tesztoszteron is jellemzi, és vágyik arra, hogy Ádámmal mérje össze erejét. Peti, aki egy vadászcsaládban nőtt fel és nemrégiben még egy vaddisznó süldőt ejtett el, a villába költözésével a 36 millió forintos fődíjra szeretne vadászni. Őt az előnyök között említi, hogy ismeri a játékosokat, akik viszont egymást nem ismerték a beköltözés előtt.

Sanyi, aki 12 éves kora óta állami gondozásban élt három testvérével, jelenleg egyetemista és alkalmi munkákat vállal. Őszinte játékot ígér, és kijelentette, hogy nem lesz álszent, nem fogja sajnáltatni magát, hanem őszintén fog állást foglalni. Sanyi főállású villalakó szeretne lenni, és Valen csapatát erősítené.

A három jelölt közül vasárnap a nézők döntik el, ki költözik be a villába, és válik teljes értékű villalakóvá a ValóVilág 12-ben. A vasárnap este mozgalmas lesz az RTL+ előfizetői számára: a napi összefoglaló után újabb Kihívásra kerül sor, valaki csuklóján ott landol majd a zöld kendő. Ezt követően jön a beköltöző show, ahol eldől, hogy Sanyiból, Petiből vagy Rubenből lesz-e villalakó.