Új digitális könyvszolgáltatás indult Magyarországon

Már Magyarországon is hozzáférhető a Bookmate szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók havi fix díjért korlátlanul válogathassanak e-könyveket és hangoskönyveket egyaránt.

A Bookmate, amely a világ egyik vezető e-könyv és hangoskönyv szolgáltatása, mostantól a magyar felhasználók számára is elérhetővé vált. A platform több millió címet kínál, így a felhasználók széles választékot böngészhetnek a havi előfizetés keretében.

A szolgáltatás nemzetközi szinten is jelen van, jelenleg 20 országban és 16 nyelven érhető el, így a magyar olvasóközönség mellett világszerte sokak számára nyújt olvasási lehetőséget. A Bookmate célja, hogy összekösse az olvasókat, szerzőket, kiadókat és terjesztési partnereket, miközben folyamatosan bővíti jelenlétét Európában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és Afrikában.

A katalógus nem csupán nemzetközi irodalmat tartalmaz a világ legnépszerűbb könyvkiadóitól, hanem magyar kiadványokat is, beleértve több mint 5000 magyar nyelvű kötetet és több mint 500 magyarul megszólaló hangoskönyvet.

A Bookmate hasonlatos a Spotify és a Netflix szolgáltatásaihoz abban az értelemben, hogy havi fix díjért korlátlan hozzáférést biztosít a felhasználóknak a kínált tartalmakhoz, amelyek magyarul és további 15 nyelven érhetőek el. Az alkalmazás különböző platformokon használható, így iOS-en, Androidon és webes felületen is, lehetővé téve, hogy a felhasználók mobilon, táblagépen vagy számítógépen keresztül olvashassák a kiválasztott műveket. Emellett a felhasználók személyre szabhatják az olvasási élményt, például a betűtípus, a fényerő, a háttérképernyő színe vagy a hangoskönyv lejátszási sebessége tekintetében.